3 September 2026
Μουσική , Τα καλύτερα της Κύπρου

To SeptemberFest ανακοίνωσε μία ακόμα συναυλία

To Φεστιβάλ Μπύρας ετοιμάζεται να επιστρέψει

Δημοσιεύτηκε στις 20 Ιουλίου 2026

Μετά την ανακοίνωση ότι ο Γιώργος Σαμπάνης θα ανοίξει την αυλαία του Septemberfest 2026 την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου, οι διοργανωτές του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας της Κύπρου συνεχίζουν τις αποκαλύψεις του φετινού προγράμματος.

Αυτή τη φορά, ανακοίνωσαν μια συναυλία που αναμένεται να συγκινήσει το κοινό. Την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου, το Septemberfest θα φιλοξενήσει ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον σπουδαίο Στράτο Διονυσίου, με πρωταγωνιστές τους τρεις γιους του, Άγγελο, Στέλιο και Διαμαντή Διονυσίου.

Για πρώτη φορά, οι τρεις τους θα βρεθούν μαζί στη σκηνή του Septemberfest, ερμηνεύοντας τις διαχρονικές επιτυχίες του πατέρα τους, αλλά και αγαπημένα λαϊκά τραγούδια, σε μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση, νοσταλγία και αυθεντικό λαϊκό κέφι.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος υπογράφει ο μαέστρος Νίκος Στρατηγός.

Το Septemberfest 2026 θα πραγματοποιηθεί στο Πάρκο Ακαδημίας στην Αγλαντζιά, συγκεντρώνοντας και φέτος χιλιάδες επισκέπτες που θα απολαύσουν μεγάλες συναυλίες, άφθονη μπίρα και μοναδική φεστιβαλική ατμόσφαιρα.

>> Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2026, Πάρκο Ακαδημίας, Αγλαντζιά, Λευκωσία. Η προπώληση των εισιτηρίων θα ανακοινωθεί σύντομα.

dionysiou.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
July 2026
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close